jueves, 11 de octubre de 2007

Greatest Hits (I)

Amb aquesta cançó que avui us presento vull inaugurar una secció nova en aquest espai, que neix amb la finalitat de donar a conèixer algunes cançons que vaig descobrint i que són per gaudir. No sóc un gran melòman, però també tinc dret a opinar. Vosaltres també.


Con esta canción que hoy os presento quiero inaugurar una sección nueva en este espacio, que nace con el fin de dar a conocer algunas canciones que voy descubriendo y que son para disfrutar. No soy un gran melómano, pero también tengo derecho a opinar. Vosotros también.


With this song that I show you today I launch a new section in this space, which it's born in order to announce some songs that I am discovering and that are for enjoying. I am not a great melomaniac, but also I have right to think. So do you.-----------------
Karma police - Radiohead

Karma police, arrest this man, he talks in maths
He buzzes like a fridge, he’s like a detuned radio
Karma police, arrest this girl, her hitler hairdo, is making me feel ill
And we have crashed her party
This is what you get, this is what you get
This is what you get, when you mess with us

Karma police, I’ve given all I can, it’s not enough
I’ve given all I can, but we’re still on the payroll
This is what you get, this is what you get
This is what you get, when you mess with us
And for a minute there, I lost myself, I lost myself
And for a minute there, I lost myself, I lost myself

For a minute there, I lost myself, I lost myself

5 comentarios:

Cisco dijo...

Henry, agraïm aquesta aportació al món musical blocaire! és molt bona, ja la coneixia, però es tipica cançó de pluja o per moments post-intims.

Però, és només la meva húmil opinió!

Jaume Pi dijo...

Tumàs, gran cançó!!! Potser la més representativa d'aquest gran disc dels 90 que és l'OK Computer (per mi la millor és Paranoid Android, per cert)

Aprofito per recordar que Radiohead ha tret nou disc, In Rainbows, i que es pot descarregar directament de la seva pàgina web pagant el què cadascú vulgui. Una nova mostra que els de Tom Yorke estan per sobre de la indústria.

mnk dijo...

Aquesta secció sí que me la llegiré (escoltaré), Tomàs! Quedes més interessant parlant de música que del coi de motos, no t’ho diuen les fans d’El caminante?

Anónimo dijo...

ostia!! menudu temazo

Anónimo dijo...

y echándole un visionado al clip, es curioso, la kaña de banda!!