martes, 16 de octubre de 2007

En la senda dels canvis

Fa unes setmanes ho va fer La Vanguardia, que sota l'eslogan de 'No Cambia', fan fer un canvi de cara força pronunciat que, en major o menor mesura, ha deixat satisfet a tothom, excepte honroses excepcions com la malentesa secció de Tendencias.

Els propers dies serà El País, que, segons apunta, farà algunes modificacions al diari que posaran punt final a les que ha vingut fent els últims temps. Més color, més infografia, un ordre de seccions diferent i l'accent a la 'I' de la capcelera seran les novetats més visibles.

En aquesta línia de renovacions dels grans mitjans de comunicació d'aquest país, 'El Caminante' també es renova. Si l'altre dia comentàvem la inauguració de la secció Hits, en la que es recomanaran cançons, clips i vídeos youtuberos, avui anunciem la incorporació als textos de la coletilla De reojo, que inclourà noves idees al text principal i apuntarà possibles futurs temes, sense la feixuga càrrega que suposa per l'autor desenvolupar un text digne dels seus lectors.

---------------------------------------
De reojo: Un día perdido en el conflicto vasco. Zapatero atiende a Ibarretxe con las orejas tapadas. El lehendakari va a Moncloa con un discurso ya oído, poco elaborado y con pocos apoyos. Rajoy, 'don erre que erre', sigue vindicando su españolidad.

2 comentarios:

Silvia Cobo dijo...

Hola Enric! bé, el tema del redisseny porta molta cua... Però El País ha continuat pel mateix camí, no creus? Són canvis no-canvis... no et sembla?

Anónimo dijo...

De tots els canvis que parles el que més m'ha convençut és el de La Vanguardia.
Respecte a El caminante, a mi m'agradava el blog amb la foto que tenies. Tot i així el nou format del Caminante no ha mermat la seva qualitat.
Gracies per fer-nos disfrutar.