lunes, 21 de julio de 2008

Ens visiten

Sovint a l’estiu tot es torna més lax. Potser és la canícula la que fa que aquells qui manen s’afluixin la corbata o fins i tot se la treguin. Més alliberats, sense tan elegant peça de roba, és probable que l’aire fresc els arribi al cos i, així, siguin més aptes per prendre bones decisions. Igual passa amb aquelles que no duen corbata, però prenen les mateixes decisions.

El cas és que a l’estiu és bon moment per ser valent, provar noves coses i donar l’alternativa a aquells qui durant altres èpoques de l’any romanen en un segon pla, no per no ser tant bons, sinó perquè han arribat més tard.

Després de la traumàtica sortida d’Antoni Bassas de Catalunya Ràdio, l’emissora pública és valenta i aposta per nous formats per la programació estival. Un d’ells és El Visitant, presentat per Enric Lucena, un periodista que s’ha mogut amb bona acollida per canals menors com Localia o City TV. Al programa hi haurà altres periodistes, alguns dels quals seran grans algun dia, malgrat que avui ja ho són, però potser ho dubten o no ho saben.

La visita es produirà de dilluns a divendres de 24 a 2 hores de la matinada i aproparà als oients a la Catalunya que no dorm, aquella que està viva i que busca a la fresca nocturna fugir dels rigors solars. Jo ja els he obert les meves portes.

---------------------------------------
De reojo: Parece que Oleguer Presas se marcha al Ajax. Una pena, porque el de Sabadell es uno de los nuestros.

1 comentario:

Arnau dijo...

Obrim-les, doncs!